Foto: Niškevesti.rs

Presek: AerodrUm, Niški sendvič i spektakli

– Država SrBska je toliko osnažila da se ponaša kao Švarci u filmu „Terminator“. Naime, predsednik/premijer A. Vučić za one koji ne znaju, šta želi, uradi. Zašto bi pa pitao građane, koristeći na primer referendum kao jedno od sredstava demokratije. Demokratije. Da, demokratije. Hm, demokratskog društva. Niški aerodrUm, kako se to od nedavno popularno kaže (ovaj izraz po prvi put u napredno modernoj istoriji upotrebio je gradonačelnik Kraljeva, Predrag Terzić), biće zaštićen od onih ljudi koji za sendvič obraz daju. Možda se u budućnosti koju volimo, ustali i slogan: „Ne vidim dalje od sendviča“, sve je moguće ovde u nas Srba.

– Na estradnom nebu sve je ok, Dara Bubamara i Seka Aleksić, u razmaku od nedelju dana, napunile beogradsku Arenu. Dobro je! Bez brige, stubovi kulture čvrsrto stoje, hvala pevaljke naše!

– Nisam pratio Natašu Bekvalac iz  minuta u minut, a vidim novi, 2.369 naslov u roku od desetak dana „Prokletstvo Natašinih ljubavi“. Nego da vas pitam, s’ kojim parama ćete na letovanje?

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*