Foto: Pixabay/FlashBuddy

Presek: Mladi penzioneri, B-osovo, orlovi rano lete

Čitam naslov: „Četvrtina mladih  u Srbiji nema posla, a ni školu“. Šta će im škola? Šta će im posao? Još ako imaju babu i dedu penzionere, tek im onda ne treba. Imaće odakle. Koga ovde zanimaju mladi, to malo što ih je ostalo. Zašto bi radili? Da se muče deca, a onda jednog dana da odu u penziju koju neće primati, jer biće kasa prazna. Inače nikada bolje nije bilo.

„Izetbegović: BiH je dosad trebalo da prizna Kosovo“. Teška tema. Ali tako je to kod nas na Balkanu gde god da smo, zašto bi nam bilo lako. Sami biramo, a izgleda da biramo one koji ne silaze sa vlasti, na ovaj ili onaj način, decenijama (deda, tata, tetka iz Kanade).

– A da su vremena drugačija, dokazala je i fudbalska reprezentacija Italije, koja nakon 60 godina neće učestvovati na Svetskom prvenstvu u fudbalu, sledeće godine u Rusiji. Izbacila ih Švedska. Biće čudno bez azura, ali eto Srbije tamo, sa ko zna kojim trenerom, jer onaj (Muslin) što je odveo orlove na SP nije više podoban. Možda bi mogao da se učlani… Stop. O sportu pišem.

– I ovom prilikom bih svima da poželim sve najbolje u Novoj 2018. godini. Ona je pre desetak dana stigla na ulice Beograda, i trajaće sve do plovine februara, jer kao što rekoh, nikada bolje nam nije bilo.

4 komentara su postavljena

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*