Foto: Freeimages.com

Presek: Ukidanje viza, Kids fest, Sajam knjiga i SPA

– „Decenijsko prijateljstvo Srbije i Kine biće unapređeno ukidanjem viza“ – pišu srpski mediji. Od 2017. godine možete u Peking, Šangaj ili neki drugi grad ove velike zemlje i naših velikih prijatelja, čim prikupite četiri realne plate za avionsku kartu! To vam nisu rekli.

Srpska košarkašica Ana Dabović je postala šampionka i osvojila šampionski prsten u ženskoj NBA ligi (VNBA). Da nemamo sportiste i umetnike, ne znam gde bih izvukao dobru vest. Bravo!

Presek: 430 evra, svetski šampioni i Afrika

– Socijalno ugroženi građani koji su na grbači države, a ne rade, moraće da rade! Tako da, akademci Srbije, vi bez posla, vi koji birate posao bezobraznici jedni, trk u kiosk u noćnu smenu ili u pekaru! Ionako ste učili celu noć, sada da radite, nema kukanja, ko vas je terao da studirate. Važno je da ministru Vulinu Aleksandru bude dobro i da bez opterećenja ode u SPA centar, na primer u Hajatu.

Presek: Ajvar, kampanja i seks

– Za kraj, dobre vesti. U nedelju počinje Sajam knjiga u Beogradu, počinje i Kids festival u Domu sindikata. Uradite nešto dobro za vas i vaše dete. Kupite knjigu, pogledajte neki film, posetite neku kreativnu radionicu na pomenutom festivalu. Ništa ne boli, može samo da prija.