Freeimages.com

Presek: Glava na pozajmicu, sirova hrana, kobasica i šlog

Svetski mediji prenose da se italijanski neurohirurg Serđo Kanavero nalazi na korak od prve transplantacije glave, a „eksperimentalni“ pacijent koji će dobiti novo telo trebalo bi da bude Rus Valerij Spiridonov. Ako projekat zaživi, Srbija je idealno mesto za presađivanje glava, jer retko ko razmišlja svojom glavom.

Presek: Koen, Dilan, Brega, Đorđe i diploma

Došao je i taj dan pre dva dana, da najbolji srpski teniser Novak Đoković padne na „tek“ drugo mesto ATP liste. Kako ga nije sramota! Drugi na svetu, blamira nas, a porez ne plaća u Srbiji. Još se uhvatio sa nekim guruom i hrani se sirovom hranom, umesto da jede kobasice sa lukom i zadovoljava potrebe stotine hiljada građana Srbije, koji su jedva videli uživo tenisku lopticu i reket, ali su zato mega eksperti tog sporta.

Cirkus

Jedan naslov, na jednom potalu glasi ovako: „Ovo je 6 stvari koje će Tramp uraditi čim uđe u Belu kuću, već prva će biti ŠOK“. Ajd’ kliknite ako smete, a da ne doživite od šoka – šlog.

Nakon tri meseca veze raskinuli košarkaš Miloš Teodsić i Anastasija Ražnatović,  ćerka Cece – „majke svih Srba“. „Veza od tri meseca“? To se zove drugačije, posebno ako su se videli tri do pet puta tokom „veze“.