Freeimages.com

Presek: Kim opljačkana, selfija nema, Šešelj is back!

– Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan je opljačkana u hotelskoj sobi, usred Pariza, lopovi prerušeni u policajce ukrali nakit vredan milione dolara (od pet do deset). Čudi me kako nije bilo prenosa uživo? Neki selfi sa pljačkašima, Instagram i ostale društvene mreže. E bre Kim, propalo još par miliona, a nakit je verujem osiguran, vratiće se to duplo.

Presek: Novakov lakat, slučaj “Nađ” i besplatan autoput

– Ne znam zbog čega je čudno da bi vođa radikala Vojislav Šešelj mogao da pobedi na predsedničkim izborima sledeće godine? U panici ste? Ne brinite, „Vučić predlaže dobrog kandidata…“, najavio je ministar policije Nebojša Stefanović. Eto, rešen problem.

Referendum u komšijskoj Mađarskoj o primanju migranta je uspeo. Ne, nije. Ma uspeo je! E pa nije! Možda im treba pomoć naše RIK-e, oni kada prebroje…

– U jednom tekstu, reklo bi se istraživačkom, jedna stjuardesa je otkrila da je imala seks sa svima u avionu: putnicima, pilotima, kolegama. Definitivno je promašila profesiju!

„Dačiću, SPS je kao Gestapo“, rekao je potpredsednik opštine Stari Grad, Nenad Borovčanin. Neka frka u SPS, pa malo međusobno. Gestapo? Kako je to moguće? SPS? Ma nema šanse.