Foto: Freeimages.com

Presek: Migovi od Deda Mraza, istorijska jedinica i Ajfonka

–  Počela je novogodišnja euforija! Neko kupuje poklone za decu – igračke, odeću, obuću, knjige. Neko ne kupuje ništa, jer plate nema, a ni Deda Mraz ne da poklone džabe. Mada, oni koji imaju sreće i vredno rade cele godine non – stop, dobili su na poklon migove od ruskih Deda Mrazeva. Pa ako niste non – stop radili cele godine, sada plačite.

– Tražim neke pozitivne vesti, teško mi ide. Evo na primer, jedne kliktabilno – nebulozne. Starleta Tijana Ajfon će imati seks u Parovima. Lepo. U stvari, šta bi ona drugo mogla da ima? Sigruno neće govoriti o istoriji Srbije, daleko bilo Crne Gore, da ne bi dobila jedinicu.

– Rade Račić (13), učenik sedmog razreda u Podgorici, dobio je jedinicu iz istorije kada je lekciju o nastanku Crne Gore započeo rečenicom da je „Crna Gora srpska država“. Kako kaže, to je čuo kod kuće i svi to znaju. Zbunio se dečko, ja ga razumem. Dalje piše: „…kako je mali Rade preneo, većina drugara je ustala i aplaudirala, a nastavnik je bio šokiran, rezigniran i ljut…“. Nastavniče sedi dole, dobio si keca kao vrata od učenika.