Freeimages.com

Presek: Novakov lakat, slučaj „Nađ“ i besplatan autoput

– Vozači koji se do kraja godine zateknu na deonici autoputa Ljig-Preljina, moći će da ga koriste besplatno – rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić. Jedini manji problem je to što ta deonica još nije završena! Ali biće, kako kažu do kraja oktobra.

Afera „Nađ“ nije ništa novo u Srbiji, TV Prva i Pink su preuzele ulogu institucija koje treba da budu nadležne u slučaju kao što je ovaj – optužbe za zlostavljanje u porodici. I ovde imamo manji problem, institucije su još u „reformama“.

Poslovna saradnja

– Novak Đoković se povukao sa turnira u Pekingu, boli ga lakat. Ne znam kako to da tumačim, pitaću Matsa Vilandera, Novakovog najvećeg fana. Odmaraj Nole, zaslužio si nakon četiri vezana Gren slema o kojima niko ne priča! I rekao je da će od sada „samo da uživa u tenisu“ ne misleći o rekordima, ima ko da misli o tome.

– Američki novinari se čude kako se sada odjednom Anđelina Džoli i Bred Pit razvode, kada su do pre mesec dana delovali skladno, srećno? Kolege novinari, oboje su profi glumci, Anđa ima i Oskara za glumu!

– Električna energija je, danas 1. oktobra 2016, poskupela. Nije prvi put, sve je to u skladu sa „zlatnim dobom“ i „reformama“ koje traju punih 15 godina… Srećan vam 1. oktobar.