10 saveta do sexa iz snova!

Najnovija istraživanja pokazala su da je sex moguć jedino kada ga imaju dve (ili više) osobe/a – bez obzira na pol i vrstu. Eminentni naučnici sa Marsa otkrili su da muškarci imaju penis, a žene vaginu, i kada se spoje dolazi do sexa.

Dalja istraživanja pokazala su, da je moguće imati sex više puta godišnje, mesečno ili nedeljno, pa čak i dnevno! Poslednje je šokiralo velike crvene istraživače! Oni su takođe došli do zaključka da muškarci i žene doživljavaju orgazam. Naši prijatelji sa Marsa bili su velikodušni, i nama Zemljanima dali 10 Top saveta kako imati sex iz snova! Exkluzivno Vam ih prenosimo (besplatno!):

1. Obavezno pre početka sexa pronaći partnera ili partnerku za isti.

2. Kada uradite prvi korak, saznati kako se partneri zovu i da li koriste android telefone!

3. Proveriti da li partneri imaju polne organe na ekranu androida (bez njih je sex nemoguć – ukoliko imaju polne organe, postoji mogućnost za običan sex, ali ne i za sex iz snova!).

4. Pre početka sexa, oba partnera moraju biti spremni na sex iz snova, tj. da androidi imaju free minute i MG-bajte!

5. Ukoliko jednom partneru ne radi android aplikacija za poze koje će primenjivati tokom sexa, najbolje je prekinuti početak – pre početka…

6. Proveriti da li je android baterija puna!

7. Obavezno korisiti kondom – postoje razne veličine za razne vrste androida! Mislite na polne bolesti, i to postoji!

8. Da bi sex bio kao u bajci, napravite pravu atmosferu! Svetlost androida je dovoljna…

9. Lagano izvadite androide iz futrole…

10. Razmenite androide i klikćite!!!! Sex iz snova je počeo!!!

Veoma je važno da se ne uspaničite ako kliktanje tj. sex iz snova nije sinhronizovano ili pomalo smotano. Naime, Marsovci naučnici kažu da je to za prvi put normalno. Takođe, muškarci koji imaju problem sa dužinom, odnosno penis manji od 20 cm (ne dao Bog u Srba), ne treba da brinu – android aplikacija ga direktno meri, obrađuje i prilagođava sexu iz snova ( ovo je bukvalan prevod sa marso-saksonskog jezika).

Ukoliko vam ovaj istraživački rad Marsovaca ne pomogne u sexo-igrama iz snova, crveni prijatelji preporučuju da se za više informacija obratite lekaru ili farmaceutu, ili čoveku koji ima rešenja i odgovore na sva pitanja – svi znamo ko je, prvi dolazi na posao…

p.s. oprezno ako koristite ovaj tekst u show – talk – analitičkim emisijama U trendu, Magazin In…

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*