AB, Swalla-lalalaaaaaaa i Sting na jesen u Beogradu

– U moru vesti i gluposti proteklih mesec dana, imenovanje Ane Brnabić za mandatarku nove Vlade Srbije izazvalo je burne reakcije. Jedan od najvećih „problema“ bio je i taj što je ona lezbejka. Dobro je što nije problem što će umesto nje iz senke vladom rukovoditi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji kao što znamo nije peder. Šta bi bilo da jeste? Da li bi tada oni koji ga ne vade iz usta bili (p)odani svom velikom vođi ili bi mu okrenuli leđa. Verujem da bi se desilo ovo drugo, jer kod nas sve možeš da budeš, mozga da nemaš a da si na funkciji, ali ako si gej – neoprostivo. Ipak, Vučić je rekao šta je imao, a šta će biti, pa zna se, Ana nova premijerka, na papiru.

Starleta na dva sata po promo ceni za maturante

– Kada sam već kod uvlačenja i „gutanja“ pojavila se nedavno pesma Swalla („progutati“ u prevodu), izvode je Jason Derulo i Nicki Minaj, koja na neki način pokazuje gde se nalazi ljudska civilizacija. Nalazi se u rupi punoj pornografije, lakih nota (muškaraca i žena), na mestu gde nema ljubavi, samo seksa, alkohola i kiča koji pretiče. But, who cares.

– Dok se naši analitičari, novinari, mediji bave Vladom i Anom, u Vinči nadomak Beograda desila se ekološka katastrofa. Deponija je gorela danima, a štetne materije su padale na glavni grad. Opet, who cares. Bitno je da se vladajući uhlebe na još par godina, i povećaju svoje prihode (suficit) za par miliona (evra).

– Jedna od lepših vesti koja neće značajno i dugoročno promeniti naše živote u pokušaju, je da će britanski pevač Sting održati koncert u Beogradu polovinom septembra meseca. Dobra prilika da barem na trenutak čujemo pravu muziku, odlične pesme, tekstove, i da budemo kompletno ispunjeni (bez da nam neko poručuje da „progutamo“).

– Da ne budem grešan. Inauguracija AV. To valjda da vide gosti prosperitet i suficit od 600 miliona evra. A to što decu lečimo SMS-om nema veze. Srbija.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*