Analobat

Smislio sam novi pojam! ANALOBAT! Za to su zalužni pojedini Rimokatolički sveštenici, koji seksualno zlostavljaju decu-učenike, i to je valjda njima ok., s obzirom da su u celibatu.

Da je sve otišlo u tri lepe, svedoči i ponašanje pojedinih Božijih službenika Rimokatoličke crkve (ni ovi iz Pravoslavne nisu mirni, oni jure kurve ups!, nose pištolje, voze se luksuznim džipovima i imaju cenovnik usluga!)! Ljudi posvećeni duhovnom životu, uče smrtnike šta je ispravno, a šta ne, opraštaju im grehe!, ali i iskorišćavaju dečake – „hajmo malo da se pomazimo“! Bljak, fuj, strašno!

Borba protiv pedofila – sveštenika ulazi u odlučnu fazu, javljaju iz Vatikana. Stalni ambasador Vatikana u sedištu UN u Ženevi rekao je da je „od 2004. godine u Vatikanu registrovano više od 3.400 slučajeva seksualnog zlostavljanja dece, a samo prošle godine je zabeleženo 400 takvih slučajeva“. I sad ide najbolji deo! „Zbog seksualnog zlostavljanja dece raščinjeno 848 sveštenika, a da je za isto krivično delo više od 2.500 njih dobilo poslednju opomenu“.

Poslednju opomenu?! Šta kao, što ste pipali – pipali ste, što ste analno zadovoljili – zadovoljili ste, a sada držite mantije zatvorene! Možete imati samo oral. Sodoma…Gomora.

Koliko god da poštujem tradiciju, nekako mi se sve smuči kada čujem šta se dešava u duhovnom svetu – hrišćanskom. Sada kada je počela borba protiv analobata, i to mi je nekako sumnjivo da će se rešiti – i da će se vratiti povrenje u božije poslanike.

Najbolje je da čuvamo svoju decu – i da verujemo pre svega sebi, na taj način smo zaštićeniji od analobata, i mi i deca. A oni? Pa neka žive u celibatu ili sa popadijkom, ne sećaju se šta im vera kaže i čemu nas uče…

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*