Emisija – tok šou (talk show)

16.05.2013.

Imao sam tu „sreću“ da odmah 1. maja bez ikakvog štelovanja TV kanala dobijem četiri nova Pinka, uz već tri postojeća, i među njima je i Pink World. Još uvek se oporavljam od emisija na pomenutom kanalu kanala – evo jednog isečka – iz mog ugla.

Tri voditeljke. Glavna, sedi za pultom s leve strane, kada se gleda u ekran, druge dve su za centralnim pultom. Studio je „300 metara dugačak i 150 širok“. Koncept emisije: nema ga. Tu je gost ili gošća. Pričaju, ili bolje reći nadvikuju se, ne čuju jedna drugu baš najbolje, daleko su, daleko su…. Tok (šou) ide ovako nekako.

Glavna voditeljka levo (u daljem tekstu GLV): „Da vidimo šta rade NAŠE holivudske zvezde, a zatim nastavljamo sa pričom“.

Prva sa centralnog pulta ( u daljem tekstu PCP): „Izgleda da će Dženifer Aniston pomeriti datum svadbe, jer ne zna kada će se oženiti Bred Pit. Naime, može se dogoditi da se njih dvoje venčaju istog dana, što i ne bi bilo baš dobro“.

Druga voditeljka sa centralnog pulta ( DCP): trepće, smeška se bojažljivo i ne govori ništa.

GLV je u šoku od ove vesti, ali dovoljno pribrana da kaže kako će biti sve u redu. DCP je teši, kaže da hoće. Ja blejim kao krava u mrtvo tele i ne verujem.

GLV pita našu poznatu bivšu manekenku da li na audiciji za manekene mogu da se prijave manje lepe devojke! PCP objašnjava da devojka može da bude lepa ili manje lepa, ali da je u foto šopu moguće poružneti lepu devojku (ako to ona traži), a manje lepu prolepšati, a Ja kažem da su GLV i PCP lepe! Da ne brinu. DCP je lepa. Sve tri su lepe. Spolja. Šta se dešava kada progovore?…

Prilog o ko zna kome i čemu, čujem samo: „Ona danas puni 80-ti rođendan“.

Hajde ovde da napravim pauzu. Boli me ostatak mozga. Odoh na terasu, fali mi vazduha…i cigareta! Vraćam se.

15 minuta kasnije.

Zašto uopšte pominjem Pink World? Što li se bavim time? E, 100 kanala! P.W. je samo jedan od njih. U redu je da emisija ima koncept, strukturu, poentu! Ali nema ništa. Iskreno ja se tim lepoticama-voditeljkama divim! Svaka čast, pričati nebuloze(no) tri do četiri sata nije lako, iscrpljuje, treba znati i to. Možda je zbog toga i naš premijer podržao Mitrovića u ovom novom konceptu Pinkomanije, jer nama ništa više nije potrebno nego novih 100 kanala! Očekujem da se samim tim sredi ova država što pre, jer je možda i jedan od uslova za priključenje u EU 100 Pink kanala? Prisećam se da smo polovinom devedesetih godina prošlog veka dobili veseli Pink kanal, da se zabavljamo dok traju ratne igre…Živi bili pa videli šta nas čeka sa 100 kanala do kraja godine…

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*