Foto: Youtube/Printscreen

Presek: Gradonačelnik, Oskar i zlato

– Dobili smo novog gradonačelnika Beograda. Aleksandar Vučić. Reče mi jedna komšinica (oko sedamdesetak godina starosti) dan nakon izbora. Ako je tako, onda ja nemam šta da dodam.

To što je Ivana Španović osvojila zlatnu medalju na Svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici u Birmingemu, je za svaku pohvalu! Ovog puta joj je bio loš tajming, jer političari su kod nas zlatniji od sportista. Ivana je tako po prvi put u modernoj istoriji ostvarila najbolji rezultat ikada nikada u atletici. Zasluženo s obzirom na sve što joj se dešavalo. Međutim, ja sada tu primećujem nešto drugo. Hvale je i oni koji su je pljuvali zbog toga što je naklonjena SNSu. Žena to nikada nije javno rekla, i logično je da će je primiti aktuelni predsednik, premijer, gradonačelnik, a ne neko iz opozicije. Opet ne gledamo svoja posla.

Presek: Ćutnja, ubistvo i metro

–  Demokrate i izbori. Pa da su demokrate ujedinjeni, možda bi nešto i napravili. Eto koliko je i njima stalo do naroda ili se ja grdno varam?

U nedelju je u Dolbi teatru u Los Anđelesu održana 90. ceremonija dodele najprestižnije svetske filmske nagrade Oskar. Može se reći da su ovog puta one glumačke nagrade otišle u prave ruke! Jedan od dobitnika, čuveni Gary Oldman je rekao da njegova majka od 90 leta gleda dodelu i da joj donosi Oskara kući. Ima li šta lepše u ljudskom smislu?

2 komentara su postavljena

  1. Zaista nema ništa lepše u ljudskom smislu, nego radovati se lepim stvarima, ma ko bio u pitanju. Ne marim mnogo za sport, ali se uvek obradujem uspesima naših sportista. Ne volim da mešma babe i žabe, i u tom smislu, nemam više šta da dodam. Zapravo imam, sjajan članak!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*