Foto: Youtube/Screenshot

Presek: Loptica vredna flaše rakije

Još uvek se priča o diskvalifikaciji Novaka Đokovića sa turnira US Opena. Većina nas zna šta se desilo, za one koji još uvek nisu obavešteni, najkraće, nakon završenog gema, Novak  je izvukao lopticu iz džepa i poslao je direktno u grlo linijskog sudije. Nije imao nameru, ali eto desilo mu se.  Obično teniseri ako im ostane loptica u džepu a završe gem, stave je na reket i puste lagano do dečaka koji ih skuplja ili je samo puste lagano „niz nogu“, ali prvi teniser sveta je ovog puta napravio grešku koja ga je koštala, možda, 18. Gren slema u karijeri. Kako god, polemike se vode da li je on to uradio namerno, besno, i tako dalje. Sada to nije toliko važno.

Važnija je sudija. Laura Klark linijski sudija koju je pogodila loptica našla se na meti dela javnosti zbog toga što voli „flajku“ kako bi se u našem narodu reklo. Naime, na većini slika po društvenim mrežama je sa nekim alkoholnim pićem (što uopšte ne mora da znači da je „alkos“ kako bi zlonamerni rekli). A izgleda da voli i da glumi, to je potvrdio ruski trener Boris Sobkin.

Postoji i druga stvar, poznajem tu ženu koja je pogođena. Ništa nije bilo tako dramatično, ona je napravila predstavu. Ona je vrsta žene koja želi da se pokaže, ona je tip ljudi koji želi da se na njih obrati pažnja, da budu u centru pažnje. Savijala se, previjala od bolova i grčila – to je komedija – izjavio je on, a preneo list Blic.

Znači, saznali smo da ona voli da pije – doduše od objava po društvenim mrežama, i da glumi, od ruskog trenera. Mogao bi Đoković sledeći put ako ona bude sudila na nekom meču, da joj pokloni flašu rakije, možda odglumi dotična da je mnogo ljuta. Rakija mislim.

Kako god bilo, i šta god da je od svega ovog istina, sigurno je da Laura Klark neće promeniti istorija tenisa. Zna se ko menja istoriju ovog sporta, i o njemu će se tek pričati, a ne o njegovoj diskvalifikaciji, kako bi oni zavidni više voleli. Pustimo Lauru, njena flaša, njen život, njen problem (ako ga uopšte ima).

Foto: Youtube/Screenshot

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*