Presek: Osveštana vutra, AV kruna i lekari gasterbajteri

– U Srbiji ništa novo. Ukratko, predsednik/premijer (PP) Aleksandar Vučić rekao je da nema ko i da neće niko vladati osim njega (u vekovima koji dolaze, prim.aut.), pa se što pre pomirite sa tim. Zaključak se sam po sebi nameće, opozicija u državi u pokušaju nije potrebna, jer PP-a niko ne može da pobedi i kruna će biti samo njegova, pa i kad umre, pu pu, daleko bilo. Kada bolje razmislim, u pravu je, zašto ljudi koji je čine da se uzaludno troše, kada AV sve može sam, skoro čak i besplatno da radi, iako nam BDP nikada nije bio veći (mada nam se nešto smanjio, ali nema veze, to je statistička greška, koju će nadoknaditi u vidu poskupljenja nekih namirnica, komunalija, koga briga više).

Presek: Oklagija, Jusa i oronula škola

Za godinu dana napustilo nas je 1000 lekara i sestara, pišu domaći mediji. Pa dobro, oni su najverovatnije bolesni, iako su lekari, te ne vide koliko je nama dobro. Bolje što su otišli i što odlaze, jer na taj način stopa nezaposlenosti u Srbiji biće još manja (sada je 10,6 odsto, rekao je PP).

– Imamo još jednu veliku brigu, Miloš Teodosić neće igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu u košarci. Neće ni Miroslav Raduljica. Ja znam koga bih ubacio u tim, mogao bi da igra samo ON i protivnik bi u startu predao meč. Međutim, ON mnogo radi te nema vremena, a mi – neradnici i lenjivci – navijaćemo za naše košarkaše, jer jedino nam to i preostaje – najjeftinija zabava.

Školska torba za početnike

Čitam, velikovernik, pravoslavac hrišćanski, pevač Marko Bulat, opet u centru pažnje zbog skandala sa drogom. Pogreši čovek. Dobiće oprost, za par stotina evrića, čim utopi travu – vutru (koja naravno nije njegova i pojma čovek nema šta ga je tako produhovljenog snašlo). A onda, pokajanje, zamajavanje masa, sve na što smo već navikli.

1 komentar je poslat

  1. Nikako se ne mirim sa situacijom, sigurna sam ni ti. Jer, čemu onda i pisanje i čitanje.
    I stalno mi ruše zabludu da vee gluposti od ove poslednje bilo koje, neće biti, a sutradan nova glupost, nova muka, novi komentar: Oni nisu normalni On nije normalan… Dokle!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*