Presek: Radnici „blamiraju“ Srbiju, Despasi(c)to obara sve rekorde, „slučaj sin“ za „minut,dva“

Državni vrh Srbije je još jednom pokazao koliko i kako „brine“ o narodu. Sve vam je poznato, da ne prepričavam događaje oko Fijata Kragujevac. Predsednik/premijer Aleksandar Vučić, prema nekom mom doživljaju, poručio je radnicima da se smire, da ne blamiraju Srbiju, da misle na nju. Njegovi papagaji su sve to lepo ponovili. E, ako im je AV poručio da ne blamiraju ovu državu u pokušaju. To isključivo pravo ima samo on! A da mu blamiranje dobro ide pokazala je i poseta SAD-u. Razgovarao je sa potpredsednikom Majkom Pensom o temama, koje su „teme raznih tema“, tako je prenela AV televizija Pink. Poručeno nam je da će dvojica državnika komunicirati i privatno. To je veoma važno za gladni i naplašeni narod Srbije. Ta komunikacija biće najverovatnije ključna da plate dođu na čuvenih 500 evra. Bolje da stanem ovde. Ko zna kakva nam se iznenađenja još spremaju iz kuhinje Ane Brnabić. Pardon! Aleksandar Vučić.

AB, Swalla-lalalaaaaaaa i Sting na jesen u Beogradu

Planetarni mega hit Luisa Fonsa „Despacito“ je oborio sve rekorde pregleda na Youtube – 2,7 milijardi i „strimovan“ je sa muzičkih platformi preko četiri milijarde puta! Portorikanac koji živi na Floridi je zatečen uspehom, ali je iskoristio priliku i poručio da ovom pesmom ruši zidove koji drugi žele da podignu između granica. Nema boljih političara od umetnika.

Serbialand

-Požari u Hrvatskoj i Crnoj Gori su pod kontrolom, ali ništa još nije završeno. „Faktor mira i stabilnosti u regionu“ (AV, prim.aut) ne čujem da nešto reaguje? Nema vremena, bavi se pljuvanjem Saše Jankovića putem televizije Pink. Bilo bi dobro da nam u jednom pismu na pomenutoj televiziji objasne šta je sa Aleksandrom Mitrovićem. Sećate se, dečko je pokosio devojčicu Andreu Bojanić na pešačkom prelazu pre četiri godine. On je slučajno sin vlasnika televizije Pink, Željka Mitovića. Možda to i nije važno, jer kako kažu, mediji su slobodni, a i sudstvo izgleda.

Najbolji srpski teniser ikada Novak Đoković, nije otkazao „otvoreno prvenstvo SAD „US Open“ (za sad)“, naslov je na portalu B92. I da otkaže, može mu se.

4 komentara su postavljena

  1. Sve nam je ovo poznato, ali sve više psujemo kapetana u potoku. Niko ništa ne preduzima. Ni ja nemam ideju, jer ni na ulici nije rešanje, neće ljudi na ulice kao nekad. Na izborima, sa ovim sistemom, mrka kapa.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*