Foto: Promo/Dara iz Jasenovca

Presek: Realno, Amere ne zanima Dara; Novak kreće ka devetom AO…

Previše buke se podiglo oko filma „Dara iz Jasenovca“ koji je premijerno prikazan u američkim bioskopima 5. februara. A u stvarnosti, ova priča zanima čistokrvne Amerikance koliko i Srbe kretanja na Njujorškoj berzi! Da se ne lažemo, ovaj vid istine ne zanima svet, još nam samo ide na štetu (kao i većina naših istina). S obzirom da nisam gledao film ne mogu da dam mišljenje, ali na osnovu svega „Dara iz Jasenovca“ je daleko od nominacije za ovogodišnjeg Oskara.

Danas je počeo prvi ovogodišnji Gren slem teniski turnir u Melburnu – Australijan open. Najbolji teniser sveta Novak Đoković više nije izraziti favorit za osvajanje ovog slema, ali će svakako probati da se dokopa svoje devete titule na njemu omiljenom terenu i da osvoji ukupno 18. Gren slem turnir.

Foto: Youtube/Screenshot

Bezbednost srpskog predsednika Aleksandra Vučića je ugrožena, te je na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu pre desetak dana bilo čak 850 specijalaca. Kada malo bolje pogledam ispada da su u publici bili samo političari i specijalci. Nama niko drugi i ne treba. Političari su nam stalno tu, a za specijal-iste smo odavno sazreli.

Foto: Promo/Dara iz Jasenovca

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*