Foto: Youtube/Sreenshot

Presek: Veličanstveno blato , Darko i Michael

Još uvek se ne smiruju strasti nakon obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, prošlog vikenda u Parizu. S obzirom da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sedeo preko puta moćnika, a ne tamo gde treba uz svetske sile i moćnike, to govori koliko smo popularni u Evropi i svetu. To ukazuje na to gde i kako nas oni vide, iako živimo u „zlatnom dobu“. To nam dobro pokazuje koliko nas svi vole, što nam se uporno servira u „medijima“.Kada je sve prošlo, kreću izvinjenja. A predsednik najavljuje da će uprkos svemu, on prirediti veličanstveni doček francuskom predsedniku Emanuelu Makronu, ovog novembra. Stalno smo kontrirali. Nas u blato, a mi da budemo veličanstveni valjda i u tom mulju. Kako god, nikada nam bolje nije bilo, pa ne mora ni sada.

Presek: Piletina za potući se, 2020. i knjige

Mediji, oni tabloidni, ne prestaju da nas izveštavaju o stanju pevača Darka Lazića. To je otišlo toliko daleko, da znamo da će „biti invalid“, da znamo da „je pun droge“, i svašta još nešto znamo. Svakako, pevač je dobio dobru lekciju i lično mu želim da što pre stane na noge. Umesto tolike medijske pažnje ovom pevaču, voleo bih da sam tako iz minuta u minut više čitao o uspehu naših odbojkašica ili o nekoj deci za primer drugima, bez droge i alkohola u sebi… Takođe bih voleo da mogu svi da se leče kao Darko, da imaju tim lekara oko sebe i da im novac nije problem, da ne čekaju na SMS…

Nekrunisani kralj popa Majkl Džekson, zaradio je ove godine 400 miliona dolara bruto od prodaje prava na muziku i svačega još, iako je prošlo već devet godina od kada je preminuo. Osim što ta lova ide njegovim naslednicima, bilo bi dobro da deo ode i gladnima u svetu – Majkl je to uvek radio, pomagao siromašnima.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*