Foto: Freeimages.com

Starleta na dva sata po promo ceni za maturante

Onako kroz maglu sećam se svoje velike mature, jer nešto se baš i nisam uklopio u to „dizelaško društvo“ u srednjoj školi, te mi je tako i ta matura bila bezveze. Ali da ostavim to po strani, tu moju maturu, ja nisam tada bio ni bitan. Mada, kada bolje razmislim, možda bih bio neka faca da sam platio neku devojku da je prošetam do hotela? Hm, u to vreme, dizalaša bejaše, ali „starleta“ ne bejaše.

Miris sveća ( I deo )

Na bejaše ih barem zvanično na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Nezvanično ih takođe nije bilo, mi smo te devojke koje su tražile neki vid nadoknade da „šetaju“ nas momke zvali „lake devojke“ ili prostituke. Ja se izvinjavam prostitukama što ih pominjem u kontekstu starleta! Jedan oglas mi je upao u oči, u um, a tiče se jedne starlete, poznate ljudima koji prate ovaj segment „kulture“ u našem društvu.

Naime, starleta (opet se izvinjavam prostitutkama) po imenu Atina Ferari objavila je na Fejsbuku oglas u kome kaže da možemo da je „unajmimo“ na dva sata, da nam bude pratilja na maturi! Cena, prava evropska u modernoj Srbiji: 400 evra. Sitnica. Dve realne plate, ukoliko ih roditelji nekog maturanta uopšte primaju.

Atina drži cenu, i treba, zna devojka šta se sve radi za 400 evra dva sata. Nije to tako lako! Treba da šeta neko dete od 19 godinica, a možda treba da ga i malo opusti pre, za vreme ili nakon proslave, jer matura je jednom u životu (ono posle su reprize, o tome nekom drugom prilikom) i dečak mora da bude opušten, viđen sa pravom devojkom, a ne nekom kurvom, da me prostite.

Miris sveća (II deo): Mesto bez povratka

Poznata starleta je ta prava. Cena sve kaže. Kvalitet košta, kome se ne sviđa neka dođe sam i neka pati. Nije ona lako uspela, pretpostavljam da je to bio (muko)trpan rad, te danas ubira plodove, a preduzetnički duh joj ne izostaje, proširila posao i na maturante.

Rodtelji, vi ste na potezu. Evre na sunce, da se vaš maturant oseti posebnim. Prostituke, ne znam šta da vam poručim? Žalite se propao vam posao, nema mušterija kao pre. Sačekajte još malo da se otvori škola za starlete (jedna od naših je to ranije najavila, ali ne mogu da se setim koja, mrzi me da guglam), to vam dođe kao fakultet uz zanat koji već znate. Pa da vidimo posle ko će „ferari“, a ko „mercedes“…

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*