37

Što kaže moja baba Jovanka (zovemo je Jaka) od 90 leta – „danas si napunio 37, teraš 38, a zapravo imaš 39 godine“ – pa tako nekako dođe.

Znate ono kada nam „koučovi“, oni life, kažu „donesite odluku“, „dan je divan“, „sve je divno“, pa i jeste, osim ovih sranja po Srbiji, koja me kao građanina iste, evidentno čekaju i tokom 37., dok uteram narednu 38., odnosno 39. godinu. E, ali to je na globalu. U mojoj „lokalnoj zajednici“ i mojim mislima, sve je onako kako želim, dobro možda nešto baš i nije sve potaman, ali kako kažu „koučovi“ odlučio sam! Te odluke ću zadržati za sebe.

Dok čekam da nas Vučić povede rapidno napred, ODLUČNO, SAM, sa Ivicom (bez Marice), u mom Univerzumu se nekako slažu kockice. Više nemam 150 želja, imam dve, koje su ostvarljive, i veoma važne, ali ću ih zadržati za sebe, jer ako vam kažem neće se ispuniti.

Nekako me ovo zatišje pred buru u državi u pokušaju čini pomalo pasivnim, dobro, ima dešavanja, ona silikonka kako sam čuo je izvadila plastiku iz grudi pa je nešto hapšena. Koštunica će početi da prima penziju. Majli Sajrus je trudna. Mislim da ostale vesti nisu važne, jer su sve smuti pa prospi (kao i ove tri navedene).

Moram malo da skratim, jer pratim nove trendove u blogiranju tj. novinarstvu (ipak sam ja pre svega novinar), što kraće sa velikom slikom. Baš pričam mojoj kevi pre par dana, tako mi je žao što nisam upisao likovnu akademiju, jer su slike veoma popularne. Ništa bez slike! Ogromna slika, dve rečenice ispod i to je kao sjajan tekst! Vau. I to valjda zbog tih androida. Oni ne funkcionišu bez slike. Zato ja odoh da se slikam.

Danas mi je divan dan, pa da uradim koji „selfi“…

p.s. tekst je malo ispod slike, jer to je slika :-)

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*