Nepovezano ludilo

29.01.2013.

Taman sam mislio da sam osvojio Jack pot, kada ono međutim! Zato me nema dve nedelje da napišem nešto, ostao sam opet bez teksta…

Ali evo, big come back! Sada sam jači nego ikada, mogao bih da napišem dve, tri knjige, o tome, kako se podići kao Felix, kako zaraditi prvih milion evra ( na osnovu tuđih primera ), kako biti sam svoj idol, hm. Sada bi trebalo da napišem šta mi se to desilo? E pa, trenutno ne mogu da se bavim glupostima. Da, kada smo već kod toga, mala je ova Srbija, sve jednog dana izađe na videlo, i nije „banana država“ kako reče I.D., već je BANANA! Dobro, bolje nego patka, ups.

Mnogo sam ga uozbiljio. Ajde da se vratim na estradu ili sex? Mislim to je dva u jedan, kada pišem o pojavama na estradi to je zapravo sex. Pratim onu seriju Folk, i mogu vam reći da je veoma poučna. Pošto ne zalazim na elitna mesta u BG-u, gledam kako su ona dočarana na TV. I kapiram da je sjajno što ne izlazim među elitu! U prošlonedeljnoj epizodi bila je scena iz jednog poznatog BG kluba, trendy mesto, sve u fulu, gde mlade pevačice i velike zvezde nastupaju. I izgleda, da smo Cvetić moj, Boki 13 ( verovali ili ne) i ja skapirali šta je pisac time hteo da kaže. Kao, svi se super zabavljaju, u separeu sede baje, skupoceni šampanjac u litrama se toči, tu su poznate folk pevačice, za koje bosovi već govore da su ofucane i treba im mlada, sveža krv. Oni o tim našim „zvezdama“ pričaju kao o robi na tržištu, koja ima tarifu, konzumira se, dok se ne ofuca, i onda idemo dalje. Hm, pomenuti Boki 13 ( zadržaću svoje mišljenje o njemu) izjavio je povodom ove epizode: „Serija ‘Folk’ je samo dokazala sve moje reči od ranije kada sam govorio da su na estradi sve same kurve, narkomani, polusvet….Čast izuzecima…..Žao mi je što mladi ljudi uzimaju pogrešne uzore i uvek krenu pogrešnim putem!!!! Fuujjj“.

E pa Boki, ako si im ga reko! Iako je i on deo te estrade, nema problem da kaže ono što izgleda jeste. I sada se pitam, da li roditelji koji šalju svoju decu da im zarađuju pare po klubovima, znaju zapravo o čemu se radi? Ok., ima i poštenih, ali kako je pisac predstavio u seriji, to poštenje, rad i talenat skoro se i ne vide.

Vidi se ludilo. Veoma jasno, osim što, stičem utisak, većina ovde ne želi da prodre u suštinu ludila, jer lakše je zatvoriti oči, i tešiti se kako će sve to proći. U međuvremenu, deca se prostituišu, pardon, postaju zvezde, i nepovezano ludilo se širi poput koje kakvog opasnog virusa. Opet sam ga uozbiljio, a trebalo je da ima veze sa sexom.

Pakujem se. Odoh malo u prirodu. U pravu džunglu, jer tamo je mirnije, i nije toliko opasno, pa i ovo januarsko sunce što se migolji sada dok pišem, možda nam širom otvori oči, progledaćemo uskoro, u suprotnom, hm, ko bi ga znao…

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*