Foto: Freeimages.com

Presek: 25, salata by Bogoljub i svemirsko – solarni kontejneri

– Prošle noći u Los Anđelesu dodeljene su Gremi muzičke nagrade. Iako je Adel osvojila nagradu za najbolju pesmu „Hello“ i album godine „25“, prilikom zahvaljivanja obratila se Bijonse i istakla da joj je mnogo žao što njen „monumentalni“ album „Lemonade“ nije proglašen najboljim. Dobro da nije, jer bi bila učinjena kosmička nepravda. Dejvid Bouvi je dobio postuhmno pet nagrada. Za života je dobio samo jednog Gremija. Znači, umri pa da te slavimo.

25

–  Dobili smo i kontejnere na solarnu energiju sa sve Wi-Fi. „Politika“ piše: „Starijima to možda malo čudno zvuči – jer kakve veze ima korišćenje telefona i bacanje smeća, ali mlađe generacije tu ne vide baš ništa čudno. I kako jedna tinejdžerka u prolazu reče – „Pa ovo je centar grada, to nam baš treba”. Stariji građani sve više kopaju po kontejnerima ne bi li pronašli nešto da pojedu. S obzirom da nam je jako dobro, nikada bolje, oni nemaju vremena da surfuju kraj kontejnera, ali zato po prvi put u modernoj istoriji imaju tu čast da se posluže hranom iz ovog poslednjeg krika tehnologije. Prijatno.

La La Land, la la film

Bogoljub Karić, sećate ga se, rekao je da se neće kandidovati na predsedničkim izborima koji još nisu raspisani. Samo nam je on falio. Takav stav, vokabular, harizma, zelena salata. Pritom, ni Ivica Dačić se neće kandidovati ako se nominuje premijer Aleksandar Vučić. Zapravo, niko se neće kandidovati iz te ekipe ako to uradi Vučić. Prpa, a? „Blic“ piše da sutra Vučić objavljuje ime kandidata. Najverovatnije svoje ime. Mašala.

Presek: Melany, “vučizam” i strujni udar

– Čitam juče: „Novak Đoković čeka drugo dete“. Bravo! Uspeo je da ostane u drugom stanju! Taman da otkaže sve turnire i da nastavi da uživa u trudnoći i „sušenim“ specijalitetima.