Foto: Pixabay.com

Presek: 311, Krizni blam i Crvena jabuka

– Još uvek je vest nedelje da je najbolji teniser sveta Novak Đoković prešišao unapred proglašenog najboljeg tenisera svih vremena Rodžera Federera po broju nedelja provedenih na ATP rang listi. Novak je stigao i do te 311 nedelje i tako prestigao Švajcarca. Reakcija „najboljeg u istoriji“ je izostala, što i ne treba da čudi. Lagano Novak uzima sve rekorde za sebe, sledeći je Gren slem titule. Zaključak je jednostavan, Novak piše istoriju i izgleda da je odlučio da i zvanično bude najbolji svih vremena u ovom sportu.

– U Srbiji raste broj obolelih od korona virusa, a Krizni štab se izgleda raspao. Naime, sada kada su najpotrebniji nema ih nigde. Zna se ko ovde zavodi mere, ko ih predlaže, usvaja, gasi, sve se zna. A ovaj momenat je najbolje pokazao ko je gazda. Građanima ostaje da brinu sami o sebi, ali i oni nešto nisu baš odgovorni. Ipak, Srbija je ovo, ne može nam korona ništa, jedan tako „smešan virus“. A od Kriznog štaba kada sve ovo jednom prođe ostaće Krizni blam…

–  Vidim noćas, jutros, frka oko koncerata Crvene jabuke u Kombank dvorani u Beogradu… Aman bre ljudi, pa 8. mart! Pa morali su muževi da izvedu negde svoje devojke!!! Imajte srca! Pritom, imaćemo i bosanski soj korone, šta ‘oćete više?!

Foto: Pixabay.com

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*