Foto: Pixabay.com

Presek: Federer najbolji teniser svih vremena, kraj Zadruge i Parova!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je vakcinu protiv korona virusa američko-nemačkog proizvođača Pfizer! Oseća se dobro i u roku od samo nekoliko minuta prihvatio je Izveštaj Evropskog parlamenta o Srbiji i obećao građanima da će Srbija do 2025. godine postati članica EU. Njegovi sledbenici, glasači i simpatizeri su u čudu.  

– Uredbom REM-a rijaliti programi Zadruga i Parovi od danas više neće biti emitovani! Ovaj kulturno – zabavno – umetnički program emitovao se godinama na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, ali zbog previše intelektualnog sadržaja i edukativnih dijaloga učesnika, odlučeno je da se emitovanje prekine. Svi učesnici biće direktno upisani na prestižne visoke škole u zemlji i inostranstvu.

– Švajcarski teniser Rodžer Federer proglašen je za najboljeg tenisera svih vremena! Uprkos tome što su Novak Đoković i Rafael Nadal oborili sve Federerove rekorde, Švajcarac je ipak proglašen za najboljeg zbog stila igre, načina držanja reketa, izvođenja piruete pri „bekhend slajzu“ i odličnoj glumi nakon gubitka finala Vimbldona 2019 godine.

Naravno, dan je šale pa su i ove „vesti“ u skladu sa 1. aprilom.

 Aprililililili!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*