Foto: Pixabay.com

Presek: Gol za bolji život i izbrisana memorija

Još uvek se priča o večitom derbiju Partizan – Crvena Zvezda i spornom golu, kojim su Zvezdaši izjednačili rezultat i uzeli bod. Ok, fudbal je veoma bitan, od toga da li je bio gol ili ne, zavisi budućnost Srbije. Pa, jel je bio?

Na političkoj sceni Srbije ništa novo. Oni se super zezaju, malo se (nas) popljuju, pa onda rade i tako. Mada, aktuelni ministar kulture bi stvarno mogao da povede računa koga proziva, posebno ne treba da dira one koji nemaju veze sa kulturom, a čine sve da i to što je malo od nje ovde ostalo, unište.

U moru vesti iz minuta u minut, nekako najviše ima onih o tragedijama, samoubistvima, ubistvima, nesrećama na gradilištima. Ali, ne treba da brinemo, ranije je bilo mnogo više, samo se mi ne sećamo, tako nam kažu, i ne sećamo se, i tako treba da ostane. Zbog čega i koga bismo se bilo čega sećali?

 

2 komentara su postavljena

  1. Potpuno si u pravu.Što se taj čovek uopšte meša u oblast koju ne razume?On je tu izabran da vodi računa o kulturi.A nesreće,ne samo da su se dešavale i ranije,nego se i sad dešavaju i drugima,zar ne?😞

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*