Foto: Youtube/PritnScreen

Presek: Olga, delfini i Oliver

Nije mala stvar kada devojka sa 17 godina osvoji prvi WTA turnir, a još je veća kada ona dolazi iz Srbije i zove se Olga Danilović. Na turniru u Moskvi ušla je kao „laki luzer“ (izgubila je poslednji meč u kvalifikacijama, ali odustajanjem jedne teniserke iz glavnog žreba prošla je dalje) ) da bi uz to, na kraju bila prvi pobednik jednog WTA turnira rođena u ovom veku.  S obzirom na igru koju je pokazala, aktuelne teniserke iz Top 10 mogu da strepe, spremite se Olga je stigla!

Vaterpolisti Srbije su četvrti put zaredom osvojili titulu evropskog prvaka na takmičenju u Barseloni. Bili su bolji od domaćina Španaca. Time su pokazali dominaciju u ovom sportu, ali i želju da ostanu na vrhu. Selektor Savić je osvojio 13 zlato. Čuo sam jednu anegdotu: „Šta rade Srbi vikendom?“, „Osvajaju zlatne medalje i pehare“. Pa neka tako i ostane.

Preminuo je veliki hrvatski umetnik, muzičar, kantautor, Oliver Dragojević. To nije sprečilo dežurne pljuvače i dušebrižnike da zakuvaju po nacionalnoj osnovi: „nije hteo da dođe u Srbiju“, „mrzeo je Srbe“. Mislim da veliki ljudi ne mogu da mrze, mogu da vole, ne vole. Muzička scena u regionu je svakako izgubila jednog od najvećih solista iz bivše SFRJ, sada nam ostaju nam starlete i „zadrugari“, pa da se mi zamislimo onda ko je bio Oliver.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*