Foto: Youtube/Printscreen

Presek: Olimpijada bez „najboljeg ikada nikada“ i (samo)izbori

Ukoliko niste primetili u toku su Zimske olimpijske igre u Pjongčangu, i koliko sam uspeo da pogledam, veoma dobro su organizovane. Nažalost, ne učestvuje ON:  predsednik / premijer, gradonačelnik, prvi na svim listama, heroj nacije, stub i mira stabilnosti u regionu (ako nastavim da nabrajam pisaću još par meseci ove crtice), onda bi sigurno, ikada nikada, gledali svi – a “ politički analitičari“ kao i „novinari“ bi imali još više posla. Ipak, igre propale nisu! I na ovoj Olimpijadi sportisti pokazuju prave ljudske vrednosti – toleranciju,  druženje, osmeh i fer plej. Sve suprotno od onoga što „krasi“ većinu naših političara.

U Beogradu će uskoro biti održani Gradski izbori, za gradske odbornike i gradonačelnika. Tako da izdržite još malo sva silna obećanja od ljudi koji nam već 10, 20 pa i 30 godina obećavaju  med i mleko, a posle se ionako ništa neće spektakularno desiti, osim što će se konto na računu znatno povećati istim tim ljudima. Neće nama, bez brige.

Ne zaboravite da uskoro počinje 46. FEST u Beogradu. Biće tu prikazano mnogo dobrih filmovi, eto prilike da se pobegne iz surove realnosti, barem na dva sata po filmu.

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*