Foto: Freeimages.com

Presek: Poglavlja jedne beskrajne priče i „nema veze sa nama“

Taman da otvorimo tri pregovaračka poglavlja sa Evropskom unijom istovremeno,  što bi se desilo po prvi put u istoriji Srbije, kad eto, braća Hrvati kažu ne može! Da li je to zbog gorkog ukusa čokoladica u Dubrovniku ili nikada boljih odnosa u regionu ex SFRJ (po prvi put u istoriji), pokazaće dalji razvoj događaja. Nama će premijer Aleksandar Vučić već da objasni kako ništa nema veze sa nama.

Presek: Kolindine čokoladice, strah od bolovanja i Crvena Zvezda

– „Pevačici Aleksandri Prijović preselo je putovanje…“. Stani, stani, stani! Kome?!

–  ‘Donald Tramp, izabrani predsednik SAD je odložio konferenciju za novinare koju je zakazao za 15. decembar i na kojoj je trebalo da objasni da li je kao predsednik SAD u sukobu interesa zbog svojih razgranatih poslova po svetu’, piše Blic. Baš je smešna ova demokratija, posebno kada demokrata izgubi na izborima. Tada se vidi koliko je demokrata zapravo demokratičan, vodi se valjda onom: sva sredstva ću upotrebiti samo da zgrabim moć. Da je demokrata pobedio, sve bi naravno bilo regularno.

Presek: Stanovi od države za “dž” i bebe

– „Kakav preokret: Anđelina se predomislila, želi Breda nazad!“ Vau! Kada su nominacije za Oskara? Izgleda da Anđa sada hoće onog glavnog za best actress.