Foto: Aleksandar Vučić i trubači/Youtube/Screenshot

Presek: Šef rekao izbori 21. juna, baklje napred ostali stoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da će parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori biti održani 21. juna, i ta odluka je samo njegova, pardon, nije, ali on je tako rekao. Takođe je saopštio da se u četvrtak završava vanredno stanje, izazvano korona virusom, i ta odluka je samo njegova, pardon, on je tako rekao. Takođe je rekao da do 1. juna neće biti većih skupova, čitaj mitinga podrške, ali paljenja baklji po krovovima zgrada i zaplašivanje građana će možda i biti, to nije on rekao, ali možemo da naslutimo. „Struka“, pre svih dr Darija milionerka Kisić – Tepavčević je preporučila građanima starijim od 65 godina da ne izlaze napolje i nakon ukidanja vanrednog stanja, ako baš moraju, ajde de. Da li će izaći 21. juna na birališta, ne znamo, možda i neće.

U Srbiji ništa novo, preti se novinarima, onima koji misle svojom glavom, proziva se Dragan Đilas da je za sve kriv, umesto da ga prijave istražnim organima ako već misle da je kriv, pa da to rade oni koji su plaćeni za taj posao. Podele nikada u istoriji veće, a kako će se sve to završiti, pa možda „šef“ zna.

– Kao što znate da biste dobili vaših 100 evra koje vam je Vučić dao iz vašeg džepa, treba da se prijavite telefonom ili mejlom (ukoliko niste penzioner ili ne pripadate socijalno ugroženoj grupi građana). Naravno, treba da ostavite sve svoje lične podatke. Za tih 100 evra možete se čak mesec dana voziti gradskim prevozom u Beogradu, ako vas puste da uđete. Dok poslanici dobijaju za džabaka maske i rukavice, jer to tako naviklo, mi moramo da ih imamo kada god poželimo da uđemo u prevoz, ako nas puste. Pa računajte koliko to košta na dnevnom  nivou. Eto idealna prilika da uložite vaših 100 evra za koje treba da se prijavite. Amin.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*