Foto: Nacionalni stadion/Youtube/Screenshot

Presek: Selektor, vakcina i tajne

– Dragan Stojković poznatiji kao Piksi, trebalo bi da bude novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije, za godišnju platu od milion evra. Za te pare mogli su da izgrade Nacionalni stadion? Šalu na stranu, šta će nam novi selektor kada još nemamo najveći stadion u regionu? Mnogo se pitam, ali verujem da Piksi može da uradi nešto sa našim Orlovima, pa da se konačno te velike pare i plate za nas smrtnike opravdaju.

– Srbija se vakciniše. Najbolji smo u Evropi. Dobro nismo najbolji ali smo u Top 3 po sprovođenju „cepanja“ naroda. Od danas nema više guranja i čekanja u redovima za vakcinu. Nema, a navikli smo. Volimo taj stočarski pristup – „E, idem ja, što bih se prijavljivao bilo gde, de da mi ne daju vakcinu!“. E pa, nema  više. Telefon gospodo u ruke pa kao svi civilizovani građani prijavite se. Uvek ima ko da prijavi onog ko ne ume ili iz nekog razloga ne može. Ima, samo treba biti solidaran.

Na RTS 1 počela je serija „Tajne vinove loze“. Ko nije pogledao, neka izdvoji 50 minuta i vidi kako se glumi. A tu su i prelepi predeli iz Istočne Srbije i sa severa Vojvodine. 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*