Foto: Freeimages.com

Presek: Zlatno doba, pokloni za Alep i Meril Strip

– Zlatno doba proširenja EU je prošlo, pišu mediji. Loše vesti stižu za Srbiju iz Evropske unije, kažu da bismo u istu mogli da uđemo 2027. godine. Baš nas briga, jer kod nas je Zlatno doba tek počelo! To nam je, ukoliko se ne sećate, rekao premijer Aleksandar Vučić pre par meseci i najavio da će naredna godina biti jednom rečju „prezlatna“. Brine me to što će posledice nedostatka zlatnog doba u EU da se prenesu direktno u Srbiju, jer će svi želeti da dođu kod nas, u zemlju blagostanja i zlata.

Presek: Poglavlja jedne beskrajne priče i “nema veze sa nama”

– Besni ste i nervozni, pod stresom jer nemate dovoljno novca da zadovoljite vaše potrebe za raznoraznim đakonijama koje se nude povodom dolaska nove 2017? Pomislite recimo na Alep, razoren grad u Siriji i hiljade ubijenih i prognanih ljudi.

Presek: Glava na pozajmicu, sirova hrana, kobasica i šlog

– Glumica Meril Strip je 30. put nominovana za nagradu Zlatni globus. Osvajala ga je osam puta. Nije ni čudo, neponovljiva je u svakoj ulozi i dokaz da ukoliko nešto voliš i želiš ne može da bude teško i u 67. godini života. Mada je možda nama ovde u Srbiji lakše da kukamo?