Foto: Sreenshot

Promo: „Soba tajni“ u Novom Sadu

Nakon letnje pauze, roman „Soba tajni“ nastavlja promotivne aktivnosti, te je na red došao Novi Sad. Predstavljanje prvenca autora Miljana Paunovića biće održano u Gradskoj biblioteci, u utorak 11. septembra, sa početkom od 19 sati.

Osim autora, na promociji će govoriti i Vesna Živković – urednica kulturnog programa biblioteke, Dragoš Ristić – bloger, Nataša Bundalo Mikić – književnica.

„Soba tajni“ – drugo izdanje!

Roman „Soba tajni“ je nakon šest meseci od objavljivanja doživeo i svoje drugo izdanje, a Karlo Astrahan, urednik ovog izdanja je rekao:

„Dovitljivo i pametno, Paunović nas vodi kroz mračni lavirint svakodnevice, satkan od zabludi, patnje, ljubavi i izdaje, ne nagoveštavajući ni u jednom trenutku čitaocu spektakularni kraj romana. Paunovićeva fikcija u romanu „Soba tajni“ je samo privid, za onog malo pažljivijeg konzumenta trilerske proze koji će imati nerava da analitički pristupi čitanju ovog kompleksnog rukopisa, otvoriće se jedan sasvim novi svet. Na kraju, kada se korice romana sklope, mora se priznati da je Miljan Paunović izatkao beskrajno zanimljivu priču, neslućenih obrta“.

Novi Sad će biti šesti grad u Srbiji gde će publika imati priliku da se druži sa autorom romana i da čuje šta ga je navelo da napiše ovu priču, kakve su reakcije publike i da li će nastaviti sa pisanjem…

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*