Foto: Printscreen/Youtube

Za izbore spremni

„Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su sledeći parlamentarni izbori 2020, a 2022. predsednički i novi beogradski, uz poruku da se opoziciji, učestvovao on ili ne na tim izborima, „isto piše“: Biće poraženi ubedljivo“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara o eventualnim parlamentarnim izborima“ – prenose mediji.

Taman sam se  uplašio da neće skoro biti izbora! Eto nama posla u naredne dve, četiri godine, da se bavimo pripremama za izbore, iako znamo pobednika već unapred. Dobro da nam je rekao, pa ko preživi do 2020, tj. 2022. pričaće. A šta bismo zapravo drugo i radili?

Presek: Gradonačelnik, Oskar i zlato

U međuvremenu bićemo dobro informisani o svakom koraku kada će nam šta desiti, kao što je to bilo pre šest godina, i evo do dana današnjeg, mi smo baš „proživeli“. Sada sledi nova faza našeg „života“, i tu će nas zamajavati sa izborima.

Foto: Printscreen/Youtube

Takođe, „novine“ će nas bombardovati sa „BRUTALNO, ŠOKANTNO, SKANDALOZNO, NEVIĐENO,…“ OPASNIM naslovima, a mi ćemo to gutati kao i proteklih pet, 10, 15, 20, 25, 30 godina, i lečićemo decu SMS-om.

Imaćemo i nove rijaliti, talk show, serijsko sapunske programe. S obzirom da se u današnjim već javno sexaju, ne slutim da će osmisliti nešto još sadržajnije do te 2020, tj. 2022. godine, a da bude naravno BRUTALNO dobro! Da nam prođe vreme, a mozgić da se ispere još malo, jer ga nema puno, očigledno.

U međuvremenu, bilo bi dobro, da se promeni Ustav, odnosno član koji govori o izboru predsednika države. Da on bude doživotni. Nama ne treba neko drugi, nismo mi toliko napredni (svi) da bismo demokratiju koristili kako treba, tako da bi to bilo stvarno sjajno rešenje!

U međuvremenu međuvremena, ništa posebno nećemo imati od nekih većih problema: Kosovo je rešeno, standard građana je odličan, sva deca se leče besplatno, a i penzioneri, da, penzionerima su penzije povećane (samo oni to ne kapiraju), u Evropskoj smo Uniji samo toga još nismo nismo ni svesni…

2017. NA DLANU: Ikada nikada bolja

Do te 2020, tj. 2022. godine mi nemamo  o čemu da brinemo, jer su i izbori u najavi već rešeni. Zato opušteno, bez stresa, da se više maknemo iz Top 3 države u svetu po infarktima, tumorima i bolestima za koje pred kraj prošlog veka nismo ni znali da postoje.

4 komentara su postavljena

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*