Žal za Majom

03.03.2013.

Napomena: Sve gramatičke greške u tekstu su namerne

«Kasnim» sa blogom, jer sam čekao da se završi dramatičan rasplet na Beosongu, odnosno izboru našeg predstavnika za pesmu Evrovizije 2013. u «Švecku» što bi napisali naši iseljenici na dobrovoljnom radu u ovoj državi.

Pobednici su legendarna teksto-pisalica Marina Tucaković i menager mrs. Mare, odnosno Njihove 3, to jest tročlana grupa devojaka finalistkinja Prvog glasa Srbije: Mirna, Nevena i unuka Sara. Od početka takmičenja u subotu uveče, odnosno od trenutka kada su izabrani finalisti, a nije prošla Maja Nikolić ( ne voditeljka šoua nego pevačica, prva je prošla jako dobro, čista desetka!…) moj život je dramatično krenuo da se ruši, i to potpuno! Je li bre? Opet se pitam u kakvoj mi to državi živimo! Maja Nikolić, kako kaže ima pobede na 25 festivala i Golden Globu (?), ima treće mesto na Farmi!, ima antisemitske izjave, ima 200 pesama koje je sama snimila i niko joj nije platio, i nije ni sa kim vodila ljubav da bi bila slavna ( barem ne u krevetu )! I niko drugi ne zna da peva kao ona, i niko drugi ne ume da vozi voz kao ona, i nijedan drugi interpretator nema tako dobre veze sa braćom Rusima, i stvarno ostaje velika žal za Majom…Ja sam u tuzi.

Ona, koja je rekla da bi dovela Evroviziju opet kod nas, ako ni zbog čega drugog, onda zbog «kilometraže» koju ima po svetskim festivalima i kafanama, ta Maja Nikolić je isključivo zbog nameštenih SMS glasova publike ( debilne, jer narod je izgleda ogluveo?) ispala još u prvoj rundi takmičenja! Srbijo gde ideš! Potpuno si skrenula, ajde sve, i Kosovo, i otrovi, i struja skuplja od aprila, i hrana koju više niko neće kupovati za par meseci, i bezparica, bezposlenost, odbegli Uroš amnestirani Mišić, i da ne nabrajam više, sve to može! Ali da pevačica sa «najvećom kilometražom» ne ode u Švetsku u Malmetu na Jevroviziju, pa to je stvarno skandalozno!

Ali, Maja N. nije ni svesna ( «koliko je bolesna» kaže jedan njen hit… ) da je napravila jedno veliko dobro delo za našu otadžbinu! Svi znamo, ona bi tamo, u Švetskoj, sigurno ubedljivo pobedila, i to ne da bi bila prva, nego bi joj odmah posle prve probe dali Golden Glob i Oscara, da se ne bi ostali izvođači blamirali, što znači da bi brzom železnicom Srbije uvela Eurosong 2014. u Arenu nekadašnju Beogradsku, a sada Kombank moliću lepo.

E, Maja, to znači, da bi na svu ovu bedu, naši visoki i oni malo niži funkcioneri, morali iz budžeta da izdvoje jedno dva, tri miliona evrova za organizaciju prestižnog takmičenja! A to bi bio završni udarac za sve nas! Tako da, budimo zahvalni Maji N. što, iako je sva vrhunska, neće pevati u Švecku, već će to umesto nje uraditi Njihove 3, pa kud puklo da pukne, devojke su slatke i znaju da pevaju, a jedna je i unuka ( a to što je pesmica za klince do 9 godinica nema veze…).

I da, Maja N. ne treba da brine! Uskoro počinje Farma, a tamo sa ovcama može da bleji dok joj ne pukne glas – možda i pobedi, šta zna ovca šta su «kilometraža i Golden Globe».

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*