Foto: Freeimages.com

Presek: Vakuum, kineska posla, osmi putnik i portugalsko srce

– Nisam „presekao“ skoro dva meseca. Svašta se izdešavalo, kod mene vakuum. Dobili smo premijera-predsednika (P-P), „sasvim neočekivano“ je to Aleksandar Vučić, uskoro će i inauguracija. Moderna istorija se nastavlja. To da nam nikada bolje nije bilo dokazuju i poruke za Teodoru, i to što smo skupili 350.000 evra za 48 sati. I to što je država pala na ispitu po ko zna koji put, ali mi samo kukamo i ne radimo ništa za razliku od P-P. Zato, bravo za nas i za to što deci dajemo šansu za život, P-P nema vremena da se bavi pitanjem bolesne dece i kako će ih država lečiti, jer, naravno, radi.

Presek: Broj 1, krađa u biblioteci i table na kineskom jeziku

– Za sve to vreme, dok mi građani Srbije rešavamo probleme koje bi trebalo da rešavaju državne institucije koje žive od našeg poreza, P-P je imao i ima mnogo posla. Da ne nabrajam. Sada je u Kini. Stižu nam investicije od ko zna koliko milijardi. Kao što su nam stizale protekle dve, tri godine. Opušteno. Ko nema za hleb, neće imati i narednih pet godina, bez brige, samo brže napred!

– Za sve ljubitelje reditelja Ridlija Skota i njegove franšize o Osmom putniku, stiže Kovenant. Kritičari su film veoma dobro ocenili, a meni je zanimljivo što je Ridli aktivan i u svojoj 79 godini – ima šta da kaže, ne posustaje, stvara i očigledno ga ništa ne boli. Kada na sve to „legnu“ milioni dolara, nema zime. Vidimo se negde u svemiru.

– Portugalija je prvi put pobedila na pesmi Evrovizije od kada se takmiči, a ima tome već 50 godina i kusur. Pevač Salvador Sobral je pokazao da je bitna pesma, te ove godine cirkuski izvođači nisu uspeli da izvojevaju ko zna koju besmislenu pobedu. Salvadoru jedno srce za odličan emotivan nastup, i za život.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*