Foto: Youtube/Screenshot

Presek: Novak 007, Sergej i izbori koje građani ne žele (?)

Tema dana, nedelje, ali i ovog meseca, zašto ne i godine, treba da bude sedmostruki osvajač Gren slema – Australian opena, srpski teniser, broj jedan na svetu, Novak Đoković! Svi sada već znamo šta se desilo u finalu i koliko je njegov najveći rival Španac Rafael Nadal bio nemoćan (28:25 vodi Novak u međusobnim susretima), i to mora da se prepriačava. Ali, znate da je kod nas svako čudo za tri dana, osim predsednika/premijera Srbije. Kako sada jedan Nole sa 15 slemova, sedam u Australiji, a to nikome nije uspelo, pa ni predsedniku SNS Aleksandru Vučiću? Kako, ne može, ‘ajmo vanredne KZN, za već dobro poznate teme… I da, šta god da je Nole jeo, prija mu očigledno, da li mu se smeši po drugi put „Novak slem“, ako osvoji Rolan Garos? Videćemo u maju. Do tada, veliko hvala!

Presek: Poseta, ribica zvana JK i šetnje subotom

Glumac Sergej Trifunović izabran je za predsednika Pokreta slobodnih građana. Meni je to potpuno ok, imali smo mi glumce i u vladi poput Branislava Lečića. Samo se nadam da će Sergej bolje da odglumi. Srećno glumče i bez psovanja i vulgarnosti ako je moguće, ne ide, nije tvoj nivo cenim.

Šuška se o raspisivanju vanrednih izbora (na svim nivoima?) Dragi, predsedniče / premijeru, građani uopšte to ne traže, oni “subotari” što šetaju u više gradova Srbije… Mada, ko još sluša građane…

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*