Presek: „Nemam veze sa tim“, demokratija zvana „ON“ i majmuni

Svašta se izdešavalo u „državi u pokušaju“ ili ti popularno zvanoj Srbija u proteklih desetak dana. Uglavnom vesti do besvesti, začinjeni pikanterijama tipa „E, sada da vam JA kažem“.

Uhapšen je menadžer i političar Saša Mirković. Sumnjiči se da je proneverio oko 13 miliona dinara. On kaže da nije bio nadležan za lovu dok je bio predsednik Skupštine opštine u Zaječaru i da nema ništa sa tim. Pa u pravu je, Skupština samo potvrđuje budžet, nema veze on sa tim. Zbog toga, mu je pozlilo kada su ga pritvorili. Oslobodite ga, čovek je nevin, pohapsite sve nas i bacite nas u ćeliju. Biće vam lakše. Sigurno smo mi krivi. Ne uspevamo da prebrojimo milione dinara od poštenog rada. Pustite Mirkovića, on nema veze sa tim. Ni sa predsednikom/premijerom, ni sa parama, ni sa politikom. Očigledno, ni sa samim sobom.

Presek: Osveštana vutra, AV kruna i lekari gasterbajteri

Premijerka na papiru AB (Ana Brnabić) vredno radi. Ne možemo baš nešto da je vidimo na TVu, jer je predsednik/premijer AV lepši od nje i pametniji i super mu je priča. Jel (jer) nije tako? Nema veze. Žena radi nešto, obavestiće nas AV šta. Super nam je. Nikada bolje.

Kosovo. Ivica pevač Dačić kaže neće da ga daju, od njih zavisi. Demokratija u „državi u pokušaju“ se svodi na AV i na predsednika Srbije. Jer (jel) AV je MI, NAS, (on, oni, ono, IT-TO). Konfuzno? I treba da bude.

„Život“ na odloženo plaćanje

Majmun je ušao u Zadrugu. Ostale životinje slušaju majmuna. Šou vredan 11 miliona evra. Gde beše da pošaljemo SMS za lečenje dece?

Neka lepa vest? Košarkaši Srbije idu ka medalji na Evropskom prvenstvu.

Još neka lepa vest? Ima. Sledeće godine plate 500 evra. Hajmo da sanjamo.

3 komentara su postavljena

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*